Tillgänglighet

Om ossRFSL

Vi arbetar för att RFSL Jämtland Härjedalens lokaler ska vara tillgängliga för alla. Här hittar du information om lokalen, hur du hittar till oss och om hur RFSL arbetar med tillgänglighet.

Hitta hit

RFSL Jämtland Härjedalens lokaler ligger på Thoméegränd 4 i Östersund. Tre kvarter från busstorget och alldeles bredvid Skjutbanan, en stor parkering.

Komma in i lokalen

Tyvärr har vår lokal fem trappsteg till ytterdörren. Väl inne är det två trappsteg för tillgång till köket och toaletten. Därför kan vi behöva boka en annan lokal vid vissa möten eller evenemang på grund av just tillgänglighetsanpassning. Kontakta oss via mail på jh@rfsl.se om du ska komma till oss men lokalen inte funkar.

Tolk

Vid behov av tolk kontakta oss innan via mail på jh@rfsl.se för bokning av detta.

Läs mer

Mer om hur RFSL arbetar med tillgänglighet, och vilket ansvar RFSL och RFSL:s avdelningar tar på sig för att göra sina egna verksamheter tillgängliga för så många som möjligt, kan du läsa i Gemensamma regler för tillgänglighet inom RFSL (pdf, öppnas i nytt fönster) . De gemensamma reglerna för tillgänglighet är vägledande i RFSL:s arbete att förverkliga medlemmars, medarbetares och besökares funktionsrätt i mötet med RFSL.

Inlägget finns också på: English