Transgrupp

VerksamhetRFSL

Välkommen till transgruppen med syfte!

Här kan du som är trans, ickebinär, genderqueer, har transerfarenhet eller är osäker, dela erfarenheter med andra som gått eller går igenom samma situation som dig. Du måste vara över 15 år gammal för att delta. Vi lyfter olika frågor kring trans, kön, psykisk hälsa, vården, relationer, kroppen, sex och mera!

Vi har redan fem träffar inplanerade och varje träff utgår från ett ämne. Varje träff ger också möjlighet till självvalda samtal, som enkelt lämnas in via vår anonyma frågelåda. Du kan komma på alla träffar eller bara välja ut den träffen som intresserar dig mest.

Träff 1 – 25 juni kl 18:00-19:30 Uppstartsträff
Första träffen där vi fikar och lär känna varandra. Träffen modereras av Luke och Nicole och kommer handla om identiteter i stort, några icebreakers och gott fika! I RFSL JHs lokal, Kyrkgatan 45, Östersund.

Träff 2 -30/7 18:00-19:30 Vården och könsbekräftande vård

Träff 3 – 13/8 18:00-19:30 Psykisk hälsa

Träff 4 – 28/8 17:00-18:30 TransMission – maxa din njutning
Vår träff under prideveckan är ett tillfälle att lära dig mera om säkrare sex och mera njutning. Vi gästas av sexperten Daniel från Stockholm.

Träff 5 – datum och tema kommer

Du kan alltid själv välja att bara fika och lyssna eller att delta i samtal och ställa frågor, det finns inga krav på dig som vill komma och vara med i transgruppen. Är du osäker om du passar in i gruppen, kom ändå och känn efter!

Träffarna sker i RFSL JHs lokal, Kyrkgatan 45, Östersund.