Öppet hus och invigning

RFSLFoto: Henrik Hedman

Välkommen på öppet hus och invigning!

RFSL Jämtland Härjedalen har flyttat och vi vill nu bjuda in till öppet hus och invigning 25 april.

Vi håller nu till på Kyrkgatan 45 i Östersund dit ni är hjärtligt välkomna!

Den senaste tiden har det hänt mycket i vår förening som vi gärna vill berätta om. Vi har en ny större lokal, vi har flera statsfinansierade projekt igång, vi har en ny utökad styrelse, en förening som växer i medlemsantal och snart är det Pride igen. I våra kommande planer vill vi gärna samarbeta med fler. Vad kan vi bidra med till er och finns det något ni vill bidra med till oss? Kom på öppet hus så berättar vi om vår verksamhet och diskuterar gärna vad vi tillsammans kan göra för utveckla och skapa ett mer inkluderande och hållbart samhälle.

Vi i RFSL JH jobbar för hbtqi-personers rättigheter och allas lika värde. Passa på under öppet hus på eftermiddagen att lyssna på presentationer om hur vår verksamhet är uppbyggd och hur vi arbetar. Ni är också varmt välkomna att komma på invigning med alkoholfritt bubbel och festligheter under kvällen.

Tider 25 april:

13:00-16:00 Öppet hus. Kom och titta på våra nya lokaler, träffa styrelsen och personalen. Mingla och låt oss tillsammans prata om framtidens samhälle där alla har samma rättigheter och möjligheter. Vi bjuder på fika.

13:30-13:45 Presentation av verksamheten. Vi berättar vad RFSL gör, om Östersund Staaren Pride och om vad vi vill åstadkomma. Vi vill samtala med er för att hitta sätt att arbeta tillsammans!

14:15-14:30 Presentation av Testpoint JH, vårt projekt för hiv/STI-prevention. Vad är det, hur har första året gått och vad är på agendan framåt?

15:00-15:15 Presentation av Newcomers, vårt nya projekt som riktar sig till asylsökande hbtqi-personer. Vilka utmaningar finns för målgruppen och hur går uppstarten av projektet?

18:00-20:00 Invigning! Kom på invigningen för att träffas och spåna idéer med oss, vi vill gärna höra vad du skulle vilja gå på för aktiviteter. Eller så kommer du bara för att kika in i den nya lokalen, få information och prata med styrelsen, personal, volontärer och andra medmänniskor. Vi bjuder på alkoholfritt bubbel, snacks och goda samtal.

Du är varmt välkommen precis som du är!

Vid frågor kontakta Henrik Hedman, kommunikatör: henrik.hedman@jh.rfsl.se